Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci Přeskočit na navigaci

V úterý 2.4.2024 budeme ordinovat pouze v ambulanci v Bystřici n. P. od 7. do 11.00 hodin.

Ve čtvrtek 4.4.2024 budeme z provozních důvodu v ambulanci v Bystřici n. P. ordinovat pouze dopoledne od 7.00 do 12.00 hodin. Děkujeme za pochopení!


Vážení rodiče u nás registrovaných dětí a dorostenců,
děkujeme Vám, že se na vyšetření objednáváte, a tím zkracujete čekací dobu na minimum. Velice si toho vážíme a myslíme si, že kladně hodnotíte tento přístup k vyšetření i Vy, rodiče. Chtěly bychom Vás poprosit abyste se na vyšetření objednávali telefonicky mezi 7-8.00 hod ranní a poté od 11.30 do 12.00 hod. na telefonní číslo , které je do ordinace Bystřice 566 688 258 Mezi tím prosím své dotazy sděluje na MEDEVIO, které máte na internetu k dispozici – určitě v tentýž den odpovíme a vyřídíme Vaše dotazy, e-recepty, a to v nejbližším volném prostoru. Telefonáty během dopoledního vyšetření nás ruší a narušují průběh vyšetření.

Rovněž Vás prosíme v období od 1.2.-20.2.24, kdy se potvrzují zdravotní způsobilosti ke studiu na střední školy, abyste zavolali a objednali se, tak jak Vám bylo doporučení na třídních schůzkách ve školách.

Děkujeme za Váš kladný přístup k provozu naší ordinace. Všechny Vás srdečně zdravíme a přejeme co nejvíce zdraví a pohody!


Vážení pacienti, vážení rodiče našich pacientů, dovolujeme si upozornit, že ve všech našich ambulancích budeme nadále pacienty ošetřovat po předchozím telefonickém objednání na přesný čas, abychom minimalizovali kontakt pacientů v čekárně. Objednávejte se prosím telefonicky, platí to pro plánované i akutní ošetření. Děkujeme za spolupráci!

Kvalitní informace a novinky o výživě dětí: www.klub-maminek.cz, sekce dětská výživa, nová výživová doporučení dle doporučení odborníků, recepty pro maminky.

V naší ambulanci pracují lékařky Miluše Sáblíková a Lenka Mičínová Sáblíková.

Ve své ambulanci pracujeme se zkušenou odbornou dětskou zdravotní sestrou Evou Novotnou a Hanou Pečinkovou.

Naše ambulance je akreditovaným pracovištěm Ministerstva zdravotnictví České republiky a školícím pracovištěm k postgraduální výuce lékařů.

Od září 2010 probíhá v naší ambulanci specializační vzdělávání v oboru Praktický lékař pro děti a dorost v rámci dotačního programu Ministerstva zdravotnictví České republiky.

Naše ambulance je zapojena do programu kvality péče AKORD od VZP.

Naše ordinace